BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. ALOXE CORTON 1er Cru Les Fournieres
ALOXE CORTON primer

ALOXE CORTON 1er Cru Les Fournieres

Domaine Antonin Guyon
Вино от апелация Aloxe-Corton с многообещаващ потенциал за съхранение и развитие. Отлежавало е в дъбови бъчви в продължение на няколко месеца, на което дължи добре балансирания си дъбов характер с дълъг послевкус.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 13
109,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

ALOXE CORTON primer
ALOXE CORTON 1er Cru Les Fournieres
2015

Domaine Antonin Guyon

Имотът Antonin Guyon е един от най-престижните в Бургундия. Простира се почти по цялото продължение на Côte d’Or. Доминик Гийон и брат му Мишел контролират бизнеса, започнат от баща им Антонин през 60-те години. Доминик успява да събере през 1970 г. около 350 парцела, принадлежащи на почти 80 различни собственици от община Meuilley в Hautes Côtes de Nuits и да формира блок от 22 хектара с южно изложение и отлична почва. Domaine Guyon предлага голяма гама от вина Premiers Crus и Grand Crus. Собствениците вярват, че за да се разкрие тероарната характеристика и да се запази автентичността на района, използването на минерални торове трябва да се елиминира - което и правят през последните 10 години в собствените си масиви.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
89 Да
Le Guide Hachette des Vins,2004,2006,2011,2012,2016:Коментирано
89


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.