BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Archil’s Wine - Amber dry wine Rkatsiteli
Archil’s Amber Rkatsiteli

Archil’s Wine - Amber dry wine Rkatsiteli

Телави Олд Селър
Лозовите масиви от сорта Ркацители са на възраст от 40 години. Виното ферментира с чепките за период между 5-6 месеца, за постигането на по-богата екстракция.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 14.5
39,00 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Archil’s Amber Rkatsiteli
Archil’s Wine - Amber dry wine Rkatsiteli
2015

Telavi Old Cellar

Telavi Old Cellar акцентира върху местните сортове Ркацители и Саперави. Телави е главният град и административен център на източната провинция на Грузия Кахетия. Лозовите масиви на Ркацители са на 40 години. Виното ферментира с чепките за период между 5-6 месеца, за постигането на по-богата екстракция. Лозовите масиви със Саперави са на възраст от 30 години. Винификацията съчетава традиционния грузински метод и европейския метод. Виното ферментира в квеври, а след това отлежава в дъб.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.