BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Assyrtiko
Assyrtiko

Assyrtiko

Paterianakis
Лозовите масиви са разположни на 15км от Хераклион. Избата на Патерианакис е пионер в био-динамичното винопроизводство на о-в Крит. Винарната работи с местни сортове, които разкриват тайните на древния остров.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 12
39,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Assyrtiko
Assyrtiko
2016

Paterianakis

Domaine Paterianakis е трето поколение семейна винарна, която първа въвежда органичното отглеждане на грозде на о. Крит. В Крит се произвежда вино от над 4000 години. Лозовите масиви, отглеждани в Крит, са част от неговия начин на живот на острова. Винарната е разположена в полупланински район с приблизителна височина 650 м, недалеч от столицата Ираклио. Собствените лозя на винарната се обработват от 1988 г. Отглеждат се шест уникални местни сорта и два международни сорта, от които се произвежда вино със силна индивидуалност. Сортовете грозде са внимателно подбрани, за да бъдат напълно приспособени към местните подземни и климатични условия и винаги според принципите на биологичното земеделие и опазването на околната среда.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.