BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Айяно Мелник 55
Ayano Melnik 55

Айяно Мелник 55

Сийуайнс
Тъмночервен цвят с рубинени нюанси, плодови аромати на малини и вишни - това вино е сочно и вкусно, с мека танинова структура. Балансираната киселинност допринася за усещането за свежест и го прави приятно пивко. Чудесно се комбинира с печени меса, но ценителите биха му се насладили и самостоятелно, леко охладено.
  • 750 мл
  • 2018
  • Алк. %: 14
29,00 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Ayano Melnik 55
Айяно Мелник 55
2018

SeeWines

Seewines е българска компания, инвестираща в биодинамично лозарство и винопроизводство в двата най-противоположни края от картата на България - в землището на гр. Каварна и на с. Хърсово, Мелнишко. Гроздето се бере ръчно и се винифицира в близки винарни около Мелник, докато бъде изградена собствена такава в село Хърсово. Seewines подпомагат биоразнообразието в регионите на насажденията и практикуват максимално щадящо и природосъобразно лозарство. Виното пряко отразява микроклиматичните особености на региона, в който се отглеждат лозята и се прави с минимална човешка намеса.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
90
90


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.