Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Гурме
  3. Месни деликатеси
  4. Телешка пастърма от контра филе

Телешка пастърма от контра филе

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
За този продукт не е активна отспъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4953

Едно страхотно филе, различно от всички познати пастърми. След достигане на 70% от процеса на сушене се маринова в паста от Мерло и микс от подправки, което още повече подсилва уникалния вкус на филето.
Трима приятели, предпочели да бъдат сред капризите на природата в кал, жега и студ, с хъс и желание за създават качествено и екологично чисто телешко, говеждо и свинско месо, като алтернатива на конвенционално отглежданите и угоени животни. Стадата им имат достъп до чиста и течаща вода чрез двете чешми, както и река, която преминава през местността. Според младите фермери най-добро качество на месото се постига точно когато животните са спокойни и живеят в такива условия без стрес.

Съдържание: Телешко месо, сол,  смес от натурални подправки. Без хормони и антибиотици. Без оцветители. Съхранение при +2°C-+6°C

Енергийна стойност за 100 гр:  1419KJ -  340 kcal

Този продукт е от секция охладени! Тези артикули се влияят от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта. Можем да го гарантираме при доставка с наш куриер само в рамките на гр. София!

Грамажът може да варира +/- 10 гр.

Дата на годност: 7.12.2023 г. 

Научи повече за продукта

Шопар, бик и щука

Шопар, бик и щука

Фермата се намира в най-североизточната част на Балкана, в Камчийската долина, в полупланинските села Цонево и Сава. Стадата от породисти Източнобалкански свине, телета Херефорд и овце от породата Шуменска медна са свободни да се разхождат на площ от 700 дка естествени ливади, хълмове, дъбови и букови гори в местност защитена от Натура 2000. Фермата е на трима най-добри приятели - Марто, Анатоли и Венци. Тримата са градски типажи, предпочели да бъдат сред капризите на природата в кал, жега и студ. В местност богата на история, редки растителни видове, диви животни, горски масиви, природни забележителности и спиращи дъха залези. „Ние считаме за наш дълг и мисия да произвеждаме малко, но качествено и екологично чисто телешко, говеждо и свинско месо, като алтернатива на конвенционално отглежданите и угоени животни“, категорични са приятелите. Стадата им имат достъп до чиста и течаща вода чрез двете чешми, както и река, която преминава през местността. Според младите фермери най-добро качество на месото се постига точно когато животните са спокойни и живеят в такива условия без стрес.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю