BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Bianco BREG IGT
Bianco BREG IGT

Bianco BREG IGT

Gravner
Различните сортове се винифицират поотделно и биват купажирани преди бутилиране. Ферментацията протича в грузински амфори, които се заравят във земята. Виното отлежава 6 години в славонски дъб.
  • 750 мл
  • 2009
  • Алк. %: 15
119,00 лв.
В наличност

Остават само 9 броя!

Безплатна оставка до 2 работни дни.

Безплатна оставка до 2 работни дни.

Bianco BREG IGT
Bianco BREG IGT
2009

Gravner

Йошко Гравнер е водещ винопроизводител в региона Collio Goriziano, на границата на Североизточна Италия и Словения. Винарната е известна със своите уникални, дълголетни вина, произведени по древни методи. Собствените лозя се простират на 32 хектара. Акцентът е върху сорта Ribolla, който представлява 85 процента от насажденията. Отглеждат се и сортовете Pignolo, Мерло, Каберне Фран. Производството във винарната следва лунните фази - например вината се бутилират само по време на намаляваща Луна. За ферментацията се използват големи амфори като се спазват древните техники на винопроизводството. Белите вина съставляват около 85% от производството на имението. Вината отлежават в дъбови бъчви с различни размери в продължение на много години, така че датите за пускане на повечето вина са от 7 до 10 години и повече от датата на прибиране на реколтата.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.