BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Blanc de Blanc
Блан дьо Блан

Blanc de Blanc

Edoardo Miroglio
Естествено пенливо вино по традиционна технология. Добре балансирано вино с интензивен и елегантен аромат и вкус.
  • 750 мл
  • 2013
  • Алк. %: 12
20,00 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Блан дьо Блан
Blanc de Blanc
2013

Edoardo Miroglio

Edoardo Miroglio произлиза от семейство с традиции в текстилния бизнес и е родом от Пиемонт. Притежава винарна в Италия: Tenuta Carretta в Alba, която прави първокласни Barbaresco DOC и Barolo DOC. Идеята на Edoardo е да комбинира винарските традиции на Пиемонт и на Тракийската низина, където те са не по-малко древни. Италиански и български специалисти се грижат за над 220 хектара лозя и производството на вино от тях, ръководени от прочутия енолог Marco Monchiero. Винарната представлява уникална постройка във формата на спирала, която слиза три етажа под земята в село Еленово (недалеч от Стара Загора). В богатата гама лозови масиви влизат и едни от най-предпочитаните български сортове - Мавруд и Рубин. Вината на Миролио се отличават с много финес и характер и се сервират в изискани ресторанти, включително и такива с отличие “Звезда Мишлен”.

Николета Дикова
Още едно вино с много добро съотношение цена/качество. Всеки повод е добър за да си отворим едно хубаво пенливо вино, особено през лятото! Правено по класически метод, отлежава минимум 24 месеца върху фините утайки, ароматът е фин, с цитрусови и цветисти нотки и финал, напомнящ прясно изпечен хляб.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Да
Decanter World Wine Awards 2017 – Сребро


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.