Безплатна доставка над 119 лв.

Галерия SeeWines

10.12.2018
Автор: Seewines Admin

Галерия SEEWINES е най-новото пространство за изкуство и вино в София, на адрес бул. България 106. Стремежът ни е да представим на нашите клиенти, възможно най-модерния формат на търговия с вино, за да имат едно уникално като удобство и като преживяване пазаруване, което сваля най-много грижи от раменете им и оставя, само, удоволствието от пиенето и споделянето.

Можете да заявявате онлайн и да получавате виното си в магазина или у дома, на другия ден. Може да дойдете в магазина и да получите съвет, и асистенция от нашия персонал, да изберете вино и да си тръгнете, а ние да ви го доставим. Разбира се, можете да пазарувате, без да напускате удобството на своя дом и дори да изпращате вино за подарък с персонализирано съобщение и празнична опаковка.

Най-голямото предимство на SEEWINES e това, че обединява удобствата на интернет търговията и доставката до врата с едно реално пространство, в което може да се срещнете с екипа, който ви обслужва и да се потопите в една среда, и настроение, които изкуството и виното създават заедо. В Галерия SEEWINES ще можете да посещавате дегустации, презентации и културни събития, с които са изпълнени всички дни от седмицата.

Още с прекрачването на прага на това пространство веднага се усеща умелата симбиоза между музика, картини, скулптори, примесени с аромат на дърво, метал и почва, измежду които са и бутилките, някои от които на повече от 20 години. Това е мястото, на което ще получите вино в зависимост от това с каква храна ще го съчетаете - дали паста, риба, морски дарове, червени или бели меса, сирена, плодове или шоколад, какъв е поводът – романтична вечеря, рожден ден, имен ден или просто повод за приятни емоции, както и дали да е от Новия или от Стария свят. Опциите са множество и ако трябва да се справите сами в избора, той би бил по-сложен и от нареждането на кубчето на Рубик за 30 секунди. И за да не се получават подобни главоблъсканици от Seewines разполагат с едни от най-добрите енолози и сомелиери.

Всеки, който желае да опознае света на виното и неговите загадки, може да се присъедини към някой от клубовете, които те са създали с много страст  - Клуб Ентусиаст, Клуб Откривател, Клуб Ценител, Клуб Сортове, Клуб Франция, Клуб Тоскана и Клуб Ризлинг. Независимо дали имате някакви базови познания, или пък никакви, това е мястото, на което можете да станете истински познавач и то по забавен и вкусен начин.

Оставете на нас грижите и запазете за себе си удоволствието и изненадата от откритията, които ви очакват, всеки месец. Заповядайте по всяко време и на бул. България 106, от понеделник до събота (11:00 ч. до 22:00 ч.).