Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Блог
  3. Вино и храна
  4. Seewines реколта 2019 - вече е тук!

Seewines реколта 2019 - вече е тук!

07.08.2020
Автор: Seewines Admin

biodynamicАвгуст е може би най-отпускарският месец, но докато по-голямата част от хората прекарват времето си по летните курорти, нашите утрини започват в лозята, където може да се вкуси вече зреещото грозде. А и какво по-хубаво има от сутрешна разходка из красиви лозя. Благоприятните климатични условия в региона на Сандански помагат за ранното узряване на нашите бели сортове и по-младите ни лозя - още в средата на август. Няма време за губене - лозята край морето също чакат с нетърпение да предадат своя плод и няколко седмици по-късно да са напълно готови. Процесът по подготовка на гроздето е дълъг, изисква много търпение и много разбиране. Прецизирането на точната дата за гроздобер е от особено значение за стила вино, което искаме да произведем.


wine-maker

Както всяка гроздоберна кампания, така и 2019-та, беше изпълнена с добре структурирана идея какви вина бихме искали да получим. Основният фокус бе създаване на чистосортово бяло вино Совиньон Блан, а също и на по-плодово и свежо червено вино, което в последствие нарекохме Colorito - Red Blend.


През годините едва три, в които сме на пазара като винопроизводител, вината ни се радват на голям брой постижения в редица конкурси. За реколта 2019 е все още рано, но въпреки това Colorito Rose 2019, ни изненада със своята награда. Единственото розе от България, което печели сребърен медал от The International Rose Championship

Вижте още от Вино и храна

Реколта  2019 - кратък преглед

Реколта 2019 - кратък преглед

от Seewines Admin , 30.10.2019
Галерия SeeWines

Галерия SeeWines

от Seewines Admin , 10.12.2018
Година на изненади

Година на изненади

от Seewines Admin , 26.08.2019
Благодаря!

Благодаря!

от Seewines Admin , 24.11.2020