Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Блог
  3. Видеа
  4. Защо виното е перфектният подарък

Защо виното е перфектният подарък

27.11.2018
Автор: Seewines Admin

Може би мислите, че да се подарява вино е малко демоде или само за “по-възрастни” хора? Искаме да Ви уверим, че през последните няколко хилядолетия виното не е загубило ни най-малко от привлекателността, изискаността и стила си в ролята на подарък. Позволете ни да се застъпим за него пред Вас:

Изборът на правилното вино за подарък е чудесен начин да покажете отношение и какво означава за Вас получателят. Просто отделете малко време.

Има вина за всеки човек и случай.

Има дори вина, които традиционно се асоциират със специални поводи. Вземете Шампаското за пример и всички различни негови превъплащения според произхода. На всеки празник сте добре дошли с бутилка пенливо вино.

Определена реколта може да придаде особена важност на подаръка Ви.

Изберете година, която да отбелязва период или събитие в живота на получателя, което заслужава да бъде помнено и ще превърнете бутилката в ценно притежание.

Виното е идеалният подарък за вечеря.

Можете да изберете вино, което допълва храната и показва Вашата съпричастност към събитието. Ако не сте сигурни за най-доброто вино, което да отговаря на вечерята, просто се консултирайте с таблицата, която ще намерите в продуктовата страница на всяко вино в нашия онлайн магазин или търсете с филтър подходящи храни.

Виното е красив подарък.

Когато става дума за подаръци, външният вид е важен. Винарни от цял свят се състезават не само в правенето на вино, но и в дизайна на опаковането. Специалните етикети и бутилки ще направят подаръка Ви също по-специален. Някои вина имат  красиви кутии, а можете да зарадвате всеки ценител и с дървена касетка с 6 бутилки - направо от производителя.

Виното е подарък с продължение.

Можете да изберете вино, което ще развие вкуса си с възрастта. Има вина, които не трябва да отваряте преди да са минали поне 10-15 години от датата на бутилирането им. Не забравяйте, че на такива вина нараства и стойността с времето.

Виното е подарък, който казва: "Споделете ме”.

Независимо дали получателят ще изстреля тапата веднага или ще се наслади друг път, виното винаги ще се радва на социално отношение и получателят ще сподели емоцията с хората, които обича.

Виното наистина е универсален подарък, подходящ за широк кръг хора и поводи. Независимо дали празнувате Коледа, рожден ден или просто добър приятел, със сигурност ще има бутилка вино, която отговаря на Вашите нужди.

Не забравяйте да разгледате подаръчните предложения на нашите специалисти в секция Подаръци. Там редовно се появяват нови и интересни комбинации. Можете да включите персонализирано послание и да изпратите виното си чрез експресна доставка навсякъде в страната. Ако в момента сте се сетили за важна дата в бъдеще, ние приемаме заявки за всеки бъдещ работен ден в календарната година.

Вижте още от Видеа

Винен клуб

Винен клуб

от Seewines Admin , 11.06.2018