BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Beau-Sejour-Becot Saint Emilion Grand Cru
Beau Sejour Becot

Beau-Sejour-Becot Saint Emilion Grand Cru

Chateau Beau-Sejour Becot
Очарователно и елегантно вино. Притежава изключителен аромат и плътност във вкуса. Фините ванилови нотки, които се усещат, са получени от отлежаването във френски дъбови бъчви. Le Guide Hachette des Vins, 2016: 1 звезда
  • 750 мл
  • 2012
  • Алк. %: 14
149,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Beau Sejour Becot
Beau-Sejour-Becot Saint Emilion Grand Cru
2012

Chateau Beau-Sejour Becot

Beau-Sejour Becot е емблематичен представител на St. Emilion. През 1985 е лишено от статута на 1er Grand Cru Classé, заради приобщаването на няколко масива извън апелацията. През 96та решението е променено и, в момента, шатото е един от водещите производители сред носителите на 1er Grand Cru Classé (B). Лозята са 20 хектара, засадени със 70% Merlot, 24% Cabernet Franc и 6% Cabernet Sauvignon. Ферментацията се провежда в стоманени съдове с контрол на температурата, а виното отлежава в 50-70% нови дъбови бъчви за 18 - 20 месеца. Вездесъщият Michel Rolland е консултант в Beau-Séjour Bécot и не е изненада, че вината са плътни и наситени, богати на пластове, с аромати на касис и нотки на опушен нов дъб.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
92 Да
Le Guide Hachette des Vins, 2016: 1 звезда
92


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.