BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Бел Муж
Бел Муж

Бел Муж

изба Боровица
Бел муж е едно необикновено вино, не само заради избора на купажни сортове, но и заради своя характер. Вино, съчетаващо в себе си приятна плодова част и феерични нотки на ванилия.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 13.5
20,90 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Бел Муж
Бел Муж
2014

изба Боровица

Сгушена сред белоградчишките скали, избата е насочена към производство на малки партиди вина. Гроздето е отгледано в избрани лозя и вината носят така специфичната за региона свежест, и минералност. Макар малка, избата прави поне 25 различни вида вина, тъй като всеки един масив има уникален характер сам по себе си. Всеки шедьовър достига до потребители в лимитирани партиди от 250 до 400 бутилки. Поради изключителното разнообразие от почви и особени микроклимати, често се използват специфични малки количества грозде за получаване на интересни вина от сортове като Ркацители, Димят и Гъмза.

Мария Стоева
Това вино е вълшебна комбинация от три бели сорта от стари лозя в Северна България. Винифицирани са заедно, което в резултат дава комплексни аромати на бели цветя, дюля, мента, билки, които се откриват и във вкуса на фона на сочно тяло. Дългото отлежаване в стари френски бъчви придава завършеност и баланс.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.