BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Боровица Букет
Боровица Букет

Боровица Букет

изба Боровица
За производството е използвано грозде от стари лози – на възраст 38 години. Виното е старяло в български дъбови бъчви в продължение на 26 месеца. Комбинацията между български сорт и българска дървесина, придават на виното интересна идентичност.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 13.5
20,00 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Боровица Букет
Боровица Букет
2015

изба Боровица

Сгушена сред белоградчишките скали избата е насочена към производство на вино в лимитирани партиди от 250 до 400 бутилки. Гроздето се отглежда в избрани лозя и вината носят така специфичната за региона свежест и минералност. Макар малка, избата прави поне 25 различни вида вино, тъй като всеки един масив има уникален характер сам по себе си. Поради изключителното разнообразие от почви и особени микроклимати в лозята, Боровица има привилегията да използва специфични малки количества грозде за получаване на интересни вина от сортове като Ркацители, Димят и Гъмза.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.