BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Гъмза
Гъмза Gamza Боровица

Гъмза

изба Боровица
Вино, произведено от стари лозя, носещо в себе си усещане за ефирност и нежност. Едно невероятно въплащение на изяществото, което може да даде този сорт.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 13
14,50 лв.
В наличност

Остават само 3 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Гъмза Gamza Боровица
Гъмза
2015

изба Боровица

Сгушена сред белоградчишките скали, избата е насочена към производство на малки партиди вина. Гроздето е отгледано в избрани лозя и вината носят така специфичната за региона свежест, и минералност. Макар малка, избата прави поне 25 различни вида вина, тъй като всеки един масив има уникален характер сам по себе си. Всеки шедьовър достига до потребители в лимитирани партиди от 250 до 400 бутилки. Поради изключителното разнообразие от почви и особени микроклимати, често се използват специфични малки количества грозде за получаване на интересни вина от сортове като Ркацители, Димят и Гъмза.

Николета Дикова
Боровица са превърнали разкриването на тероара в своя мисия. Резултат са едни от най-интересните авторски вина в България. За нас е удоволствие да Ви представим Гъмза на Изба Боровица от едноименния сорт, разпространен по поречието на река Дунав и познат, също така, под името Кадарка в Централна Европа. Свежо и пивко вино с характерното за сорта фино тяло и интригуващи пикантни нотки, допълнени от аромат на червени горски плодове.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.