BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Popular
  4. Traminer Aromatico DOC
Traminer Aromatico DOC

Traminer Aromatico DOC

Pojer e Sandri
Вино, влизащо в класификацията Vigneti delle Dolomiti IGT, създадена през 1996 година. При производството му се прилага "хипер редукция", която не допуска достъп на кислород във виното. Така то запазва максимално ароматите и свежестта си.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 14
36,90 лв.
В наличност

Остават само 10 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Traminer Aromatico DOC
Traminer Aromatico DOC
2016

Pojer e Sandri

Pojer e Sandri се намира до алпийското село Faedo между река Adige и долината Cembra в северна Италия, район Trentino. Fiorentino Sandri наследява през 1975 лозята. Заедно с винаря Mario Pojer, решават да докажат, независимо от общоприетите мнения, че този район може да произвежда висока класа вина. Още с първата си реколта, тяхното Müller Thurgau, свежо, леко и ароматно бяло, сухо вино, печели изключителен успех. Pojer & Sandri са всепризнати пионери в италианското винопроизводство. Те първи в Италия правят Chardonnay и Sauvignon Blanc в област Trentino. Работят с университети и производители на оборудване за непрекъснато усъвършенстване на производството. В момента тестват миене на току-що обраното грозде с цел подобряване качеството на ферментацията. Pojer e Sandri предлагат голям избор от вина и са винаги готови да експериментират с нови. Важното е, че всички са изключително интересни, изненадващи и привличащи.

Николета Дикова
За любителите на по-парфюмираните вина: предлагам ви този чудесен Траминер на семейната изба Pojer&Sandri от алпийския регион Трентино, Италия. Носът е щедър и пищен с цветисти и плодови нотки- ябълка, праскова, кайсия. На вкус виното е стегнато и плътно, с дълъг, плодов финал.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.