BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Extra-Brut Le Talus de Saint Prix
Talus Saint Prix

Extra-Brut Le Talus de Saint Prix

Champagne Jeaunaux Robin
Съчетание между сортовете, използвани за Eclats de Meulier, с преобладаващо червено грозде. Разликата е, че това шампанско отлежава една година повече преди да бъде реализирано на пазара. Купажните вина са от реколта 2010 и 2011-та.
  • 750 мл
  • NV
  • Алк. %: 12
75,00 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Talus Saint Prix
Extra-Brut Le Talus de Saint Prix
NV

Champagne Jeaunaux Robin

Родителите на Cyril Jеaunaux основават имението през 1964 година в село Talus Saint Prix, област Champagne. До неотдавна са продавали гроздето си на един голям търговец от региона. Петте хектара са засяти с 74% Pinot Meunier, 23% Pinot Noir и 3% Chardonnay. Това съотношение ще откриете и в купажите им. Никакви химикали не се използват при отглеждането на лозята и във винарната. Те са в процес на биодинамично сетифициране, което ще завърши до няколко години. За кратко време, Jеaunaux Robin успя да се присъедини към една, все още малка, група винарни в Champagne, която предлага вина на и дори над нивото на най-големите марки в света - с апелация Champagne.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.