BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chardonnay Barrel Aged
Шардоне с дъб

Chardonnay Barrel Aged

Салла Естейт
Богато и благородно вино, отлежавало в бъчви от нов френски дъб . В аромата доминира развит цитрусов букет, а вкусът му е мощен, доминиран от ванилия и масло, идващи от отлежаването в дъбови бъчви, а финалът е дълъг и балансиран. Номер 3 в DiVino Top50 за 2017
  • 750 мл
  • 2013
  • Алк. %: 13.5
29,90 лв.
22,90 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Шардоне с дъб
Chardonnay Barrel Aged
2013

Салла Естейт

Винарска изба Salla Estate е създадена през 2010 година. Намира се в село Блъсково, община Провадия. Селото е разположено в сърцето на прочутото провадийско плато Сърта, само на 60 км от град Варна. Че на това място се е правело вино още по време на Римската империя, свидетелстват откритите останки от керамика в лозята. Гроздето се отглежда на 300 декара собствени лозя, намиращи се непосредствено до избата, върху Югозападен склон. Посадъчният материал е от френската фирма „Гийом“ и включва елитните бели сортове Шардоне, Совиньон Блан, Траминер, Ризлинг, атрактивните червени сортове Пино Ноар, Каберне Фран и местния български сорт Врачански мискет. Избата прави вина със собствен облик, характер и индивидуалност, различими и разпознаваеми в лимитирани серии, които дават максимална изява на тероара и микроклимата.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Да
Номер 3 в DiVino Top50 за 2017
Да
Сребърен медал в конкурса Chardonnay du Monde 2017


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.