BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. SKS
СКС SKS

SKS

Шато Коларово
Изборът на най-добро грозде от лозовите масиви оказва своето влияние в хода на винификацията и крайният резултат е вино с мощно тяло и голям потенциал за стареене. Злато - Berliner Wein Trophy 2014
  • 750 мл
  • 2012
  • Алк. %: 14
26,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

СКС SKS
SKS
2012

Шато Коларово

Chateau Коларово е бутикова винарска изба, създадена през 2009 г. Разположена е между югозападните склонове на Южен Сакар и носи името на селото, в което се намира. Притежава 150 декара отлично поддържани лозя от сортовете Каберне Совиньон, Каберне Фран, Мавруд, Сира, Пети Вердо, Малбек и 50 декара 40 годишни лозя сорт Мерло от известния Коларовски лозов масив. Разполага с отличен тероар, а средиземноморският бриз осигурява прохладни нощи. Избата произвежда по 60 000 – 65 000 бутилки годишно. Голяма част от операциите, се правят ръчно. В Шато Коларово се използва основно френски дъб, с изключение на вината от мавруд и шардоне, които доказано се развиват по-добре в български дъб. Вината на Chateau Коларово са прекрасен изразител на един от най-добрите тероари у нас.

Мария Стоева
Много интересен "български поглед" на Бордо-бленда, в който Пти Вердото е заместено с Мавруд. Този четворен купаж в момента е в пика си на развитие, като разкрива плътно и сочно тяло с подправкови и мускусни елементи. Много добро съотношение цена-качество.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Да
Злато - Berliner Wein Trophy 2014, Commented Decanter 2015, Сребро - BWIC 20115, Сребро - Concours Mondiale de Bruxelles 2016


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.