BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Clare Valley Riesling
Clare Valley Riesling

Clare Valley Riesling

RockBare
Гроздето се бере рано сутринта, за да се запази търсената киселинност. Ферментацията протича в иноксови съдове на ниска температура. Виното лежи върху фините утайки в продължение на 4 месеца.
  • 750 мл
  • 2017
  • Алк. %: 12.5
28,00 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Clare Valley Riesling
Clare Valley Riesling
2017

RockBare

RockBare развива винопроизводството си в Южна Австралия, като създава гама от вина, които улавят уникалните характеристики на всеки регион и сорт. Когато винопроизводителят Тим Бървил решава да създаде винарна Rockbare мечтата му е да прави вина, които са показателни за региона - Шардоне, Шираз и Гренаш. Винопроизводството е фиксирано върху правенето на вина, които показват най-доброто от това, което Южна Австралия може да предложи - от Clare Valley, Coonawarra до долината на Бароса. Rockbare е базирана в хълмовете на Аделаида и живописния Hahndorf, основната сграда е вила, построена през 1845 г. Новият проект на RockBare, наречен Barossa Babe, е плод от 140-годишни лози, а сред известните вина са Mojo, Adelaide Hills Savivinon Blanc и Barossa Shiraz, произведени в мощен, плодово задвижван стил. RockBare е производство на вино без ограниченията на едно лозе или сорт.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.