BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Винен магазин
  3. Crozes-Hermitage AOC Les Fees Brunes
Crozes-Hermitage Fees Brunes

Crozes-Hermitage AOC Les Fees Brunes

Jean-Luc Colombo
Носът показва деликатни нотки на дребни горски плодове, добре узрели череши и сини сливи. Вкусът покрива напълно очакванията, които ароматът оставя, но заедно с плодовите нюанси се открива и приятна минералност.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 13
49,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Crozes-Hermitage Fees Brunes
Crozes-Hermitage AOC Les Fees Brunes
2015

Jean-Luc Colombo

Историята на Jean-Luc Colombo като енолог започва през 1984 година, когато стартира кариерата си като консултант. Заедно със своята съпруга /също енолог/ създават енологична лаборатория в Cornas и печелят широка популярност с консултациите си в региона. Cornas е френска апелация (AOC) на десния бряг на река Rhône, на юг от град Lyon и родно място на сорта Syrah. Лозе след лозе, Jean-Luc успява да натрупа масиви в региона и през 1994 създава Vins Jean-Luc Colombo. Той е твърдо убеден, че там Syrah дава най-добър израз на своя характер. Всяко вино на тази винарна е с богата индивидуалност. Селекцията е лично на Jean-Luc - със запомнящи се и жизнени вина като самото семейство, което ги прави. Vins Jean-Luc Colombo има огромно влияние върху развитието на модерното френско винопроизводство - не случайно го наричат още: Винарът Магьосник от Rhone.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Да
BRONZE: Decanter World Wine Awards 2016


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.