BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Грейт Тероарс: Кюве Бела Рада
Бела Рада Rada

Грейт Тероарс: Кюве Бела Рада

изба Боровица
Вино, произведено от грузински сорт грозде, чиято винификация е пречупена през погледа на един велик български технолог. Резултатът от положените усилия и иновации е зашеметяващ.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 13
16,90 лв.
В наличност

Остават само 1 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Бела Рада Rada
Грейт Тероарс: Кюве Бела Рада
2016

изба Боровица

Сгушена сред белоградчишките скали, избата е насочена към производство на малки партиди вина. Гроздето е отгледано в избрани лозя и вината носят така специфичната за региона свежест, и минералност. Макар малка, избата прави поне 25 различни вида вина, тъй като всеки един масив има уникален характер сам по себе си. Всеки шедьовър достига до потребители в лимитирани партиди от 250 до 400 бутилки. Поради изключителното разнообразие от почви и особени микроклимати, често се използват специфични малки количества грозде за получаване на интересни вина от сортове като Ркацители, Димят и Гъмза.

Николета Дикова
На базата на Рикат ( българското название на белия грузинския сорт Ркацители) виното има ярка персоналност, свежа киселинност с цитрусова сочност, обло тяло в което се усеща влияние на дъб, елегантен и дълъг финал с билкова пикантност.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.