BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Дамянов Бленд
Дамянов Бленд 2015

Дамянов Бленд

Дамянов
При създаването на този бленд е използвана така наречената техника vintage blending, при която се смесват различни сортове от една реколта, ферментирали отделно. Виното отлежава 12 месеца в съдове от неръждаема стомана.
  • 750 мл
  • 2015
19,90 лв.
В наличност

Остават само 5 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Дамянов Бленд 2015
Дамянов Бленд
2015

Дамянов

Винарска изба е разположена в сърцето на долината на р. Струма, в село Струмяни, на 12 км. от гр. Сандански, Югозападна България. Това е семейна изба от бутиков, тип, в която се произвеждат занаятчийски вина със собствена индивидуалност и характер в малки, лимитирани серии, изразяващи семейните ценности, любов и страст. Вина за истински ценители и колекционери.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.