Безплатна доставка над 119 лв.
Деликатес "ЦОНЕВО"

Деликатес "ЦОНЕВО"

Изчерпана наличност
За този продукт не е активна отспъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4948

Изящно мезе за ценители! Създадено по стара, арменска рецепта – Деликатес „Цонево“ съдържа само чисто, зряло, едро смляно месо от шола и контрафилето на свободно пасищно теле от месодайната порода „Херефорд“. Внимателно транжиран от майсторът на Фермата, без жили, ципи или мазнина. С отчетлив вкус на черен и червен пипер и чесънче. Просто месо…от най – доброто от Ферма Шопар, Бик и Щука. Трима приятели, предпочели да бъдат сред капризите на природата в кал, жега и студ, с хъс и желание за създават качествено и екологично чисто телешко, говеждо и свинско месо, като алтернатива на конвенционално отглежданите и угоени животни. Стадата им имат достъп до чиста и течаща вода чрез двете чешми, както и река, която преминава през местността. Според младите фермери най-добро качество на месото се постига точно когато животните са спокойни и живеят в такива условия без стрес.
 
Съдържание: Телешко месо, сол,  смес от натурални подправки. Без Алергени. В естествена ядлива опаковка. Без хормони и антибиотици. Без оцветители. Съхранение при +2°C-+6°C

Енергийна стойност за 100 гр:  1223KJ -  271 kcal

Този продукт е от секция охладени! Тези артикули се влияят от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта. Можем да го гарантираме при доставка с наш куриер само в рамките на гр. София!

Научи повече за продукта

Шопар, бик и щука

Шопар, бик и щука

Фермата се намира в най-североизточната част на Балкана, в Камчийската долина, в полупланинските села Цонево и Сава. Стадата от породисти Източнобалкански свине, телета Херефорд и овце от породата Шуменска медна са свободни да се разхождат на площ от 700 дка естествени ливади, хълмове, дъбови и букови гори в местност защитена от Натура 2000. Фермата е на трима най-добри приятели - Марто, Анатоли и Венци. Тримата са градски типажи, предпочели да бъдат сред капризите на природата в кал, жега и студ. В местност богата на история, редки растителни видове, диви животни, горски масиви, природни забележителности и спиращи дъха залези. „Ние считаме за наш дълг и мисия да произвеждаме малко, но качествено и екологично чисто телешко, говеждо и свинско месо, като алтернатива на конвенционално отглежданите и угоени животни“, категорични са приятелите. Стадата им имат достъп до чиста и течаща вода чрез двете чешми, както и река, която преминава през местността. Според младите фермери най-добро качество на месото се постига точно когато животните са спокойни и живеят в такива условия без стрес.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю