BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Шатоньоф-дю-Пап "Миосен", Долината на Рона 0.375мл.
Grand Veneur Miocene

Шатоньоф-дю-Пап "Миосен", Долината на Рона 0.375мл.

Ален Жом
Емблематичното вино на Domaine du Grand Veneur, с което натрупа репутация и което Робърт Паркър толкова обича! Предвид младата му възраст бихме Ви препоръчали да го изчакате 1-2 години, но може и сега да му се насладите с удоволствие!
  • 375 мл
  • 2015
  • Алк. %: 15
39,00 лв.
В наличност
Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Grand Veneur Miocene
Шатоньоф-дю-Пап "Миосен", Долин
2015

Alain Jaume

През 14 век, папа Йоан XXII построява дворец в село Châteauneuf. Той и неговите наследници, впечатлени от изключителния тероар, засаждат лозя около замъка на тераси, покрити с гладки заоблени варовикови камъчета. Така се ражда една от най-известните и ценени в света апелации: Châteauneuf du Pape. Семейство Jaume се е посветило на изкуството да се прави вино от 1826 г. насам. Вината на Alain Jaume имат огромен потенциал да стареят и са наситени, богати и сложни. Те отразяват и олицетворяват превъзходния тероар на южната част на долината на река Рона.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.