BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Виа Верде, Expressions Мускат & Мискет
Експрешънс Мускат Мискет

Виа Верде, Expressions Мускат & Мискет

Виа Верде
Вино от два ароматични сорта, които са съчетани в перфектни пропорции, за да разкрият най-добрите си качества. Деликатно и ефирно, с приятен послевкус. Бронзов медал на BIWC 2016
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 13.4
16,90 лв.
В наличност

Остават само 11 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Експрешънс Мускат Мискет
Виа Верде, Expressions Мускат & Мискет
2015

Виа Верде

Via Verde от лат. „зелен път“ започва като семеен проект в края на 2013г. с търсенето на най-добро място за началото на лозарско стопанство. Откриват тяхното първо лозе в село Левуново с 80 дка, което се радва на прекрасен тероар, а имотът се разраства до 200 дка по слънчевите хълмове близо до град Сандански. Лозите са млади 8-13 годишни от класически сортове като Мерло, Каберне Совиньон, Каберне фран, Сира, Мускат Отонел, както и емблематичните за района Сандански Мискет, Ранна мелнишка лоза и Керацуда. Вината на Виа Верде могат да бъдат разпознати по три особености - елегантност, хармония и интригуващ характер. Предстои важна крачка в развитието на Via Verde с изграждането на собствена винарска изба в близост до лозята.

Благой Кузмански
Случайно се запознах със собствениците на Виа Верде във винен бар в София. Опитахме вината и останах изключително изненадан! Свежи вина с чувство за произход.
  • Живка
    Подправки и много свежест. Цветните компоненти го правят подходящ избор по- скоро за междинните сезони, отколкото за летния, както и подходящ акомпанимент за по- неутрални ястия като паста със зеленчуци или студени бели меса, например. Като цяло интересен екземпляр.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество