BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Expressions Muscat & Misket
Експрешънс Мускат Мискет

Expressions Muscat & Misket

Виа Верде
Вино от два ароматични сорта, които са съчетани в перфектни пропорции, за да разкрият най-добрите си качества. Деликатно и ефирно, с приятен послевкус. Бронзов медал на BIWC 2016
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 13.4
16,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Експрешънс Мускат Мискет
Expressions Muscat & Misket
2015

Виа Верде

Via Verde от лат. „зелен път“ започва като семеен проект в края на 2013г. с търсенето на най-добро място за началото на лозарско стопанство. Откриват тяхното първо лозе в село Левуново с 80 дка, което се радва на прекрасен тероар, а имотът се разраства до 200 дка по слънчевите хълмове близо до град Сандански. Лозите са млади 8-13 годишни от класически сортове като Мерло, Каберне Совиньон, Каберне фран, Сира, Мускат Отонел, както и емблематичните за района Сандански Мискет, Ранна мелнишка лоза и Керацуда. Вината на Виа Верде могат да бъдат разпознати по три особености - елегантност, хармония и интригуващ характер. Предстои важна крачка в развитието на Via Verde с изграждането на собствена винарска изба в близост до лозята.

Благой Кузмански
Случайно се запознах със собствениците на Виа Верде във винен бар в София. Опитахме вината и останах изключително изненадан! Свежи вина с чувство за произход.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Да
Бронзов медал на BIWC 2016


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.