BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Familia IGT
Familia IGT

Familia IGT

Deperu Holler
Familia - вино, създадено да сплотява хората, да бъде консумирано в добра компания. Носи едно усещане за земята, в която "рамо до рамо" се отглеждат два невероятни сорта Бовале Сардо и Канонау - традиционни за винопроизводство в област Сардиния.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 14.5
39,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Familia IGT
Familia IGT
2016

Deperu Holler

В северната част на Сардиния Carlo Deperu и съпругата му Tatiana Holler презасаждат семейните лозя и добавят още няколко нови масива, с което разширяват своите насаждения до 6 ха в областта на град Perfugas. Разположено на по-малко от петнайсетина километра, морето носи постоянен свеж бриз, който се отразява изключително благоприятно на лозовите масиви на фамилията. Преобладава сортът Vermentino, който дава на виното плътност и минералност, и го нареждат сред най-сложните и най-забележителните бели вина на Средиземноморието. Carlo и Tatiana правят и червено вино с много аромат и характер от сортовете Cannonau и Muristellu.

Николета Дикова
Виното Фамилия е купаж на два местни сорта, Muristellu и Cannonau, винифицирани в съдове без отлежаване в дъб с цел запазване на максимална свежест, със спонтанна ферментация и минимална намеса. С аромат на червени плодове и леки пикантни, и балсамени нотки, заоблени танини и дълъг финал това вино ще ви изненада приятно със своята пивкост и средиземноморски чар.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.