BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Розе "Греку ди Ливанти" Неро д'Авола
Grecu Di Livanti Nero d'Avola Rosato DOC

Розе "Греку ди Ливанти" Неро д'Авола

Феудо Дисиза
Розе от сорта Неро д'Авола, което показва способността на Феудо Дисиза да се посвети успешно на подобряването на местните вина, поставяйки на преден план несравнимия сицилиански тероар.
  • 750 мл
  • 2018
21,90 лв.
В наличност

Остават само 1 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Grecu Di Livanti Nero d'Avola Rosato DOC
Розе "Греку ди Ливанти" Неро д'А
2018

Feudo Disisa

Сицилия стои културно извън Италия на континента по много начини. Тук имат различни традиции и различни начини да правят нещата, които придават на този сравнително голям остров чувство за неоспорима индивидуалност. Feudo Disisa е чудесен пример за това. Имотът се простира между долините Belice и Jato, които леко се спускат надолу към морето. Семейство Di Lorenzo е собственик през последните близо 200 години и успява да съчетае традиция с най-модерна технология и страст за производство на отлични вина. Nero d’Avola е главният сорт, отглеждан за богатите червени вина, които отлично предават топлината на Сицилия. Feudo Disisa произвежда един от най-добрите примери за това - Vuaria.

  • j.ju
    Изненадващо с аромат и светлина ..топло и свежо.
  • Петър Калудов
    Чудесна презентация, специфичен вкус. Тапата подарък се използва многократно/понякога по предназначение/.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.