BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Шампан Франк Паскал "Флюанс" Брут Натюр
Fluence Brut Nature

Шампан Франк Паскал "Флюанс" Брут Натюр

Шампан Франк Паскал
Основните реколти, от които идват вината за това шампанско са 2012 и 2013. Интересно е, че водещ сорт в купажа е Пино Мюние - 60%. Брането се извършва само на ръка.
  • 750 мл
  • NV
  • Алк. %: 12
89,00 лв.
В наличност

Остават само 1 броя!

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Fluence Brut Nature
Шампан Франк Паскал "Флюанс" Бр
NV

Champagne Franck Pascal

Franck решава да експериментира с конвенционални, органични и биодинамични практики едновременно и след като установява, че биодинамичното отглеждане дава отлична минералност на вината, приема изцяло този метод. Само на 4 хектара, имотът е изключително фрагментиран и обхваща 20 парцела в 7 общини. Почвите са предимно глинесто-варовити. В примесите на различните парцели неизменно присъстват парчета кремък (камъкът, с който кроманьонците заточвали остриета). Над 70% от лозята са засадени с Pinot Meunier, 20% с Pinot Noir и останалите с Chardonnay. Част от имота се обработва от кон, защото някои парцели са твърде стръмни, за да използват трактор. Добивите са много ниски, използват се само местни дрожди и не се прибавят сулфити при винификацията. Почти няма да откриете бъчви във винарната - нито за ферментация, нито за отлежаване. Franck смята, че с неговите сравнително богати почви, дървото ще направи виното твърде тежко и земно. Трудно ще намерите по-натурално и естествено вино в цял Champagne от това на Franck Pascal.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.