BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Gaggion IGT
Gaggion IGT

Gaggion IGT

Contra Soarda
Marzemino Nero е сорт, виреещ в цяла северна Италия, но най-вече в Ломбардия, Фриули и Трентино. Вината от него се характеризират с лек привкус на сини сливи и много тъмен цвят, а Gaggion на Contra Soarda е един прекрасен представител.
  • 750 мл
  • 2013
  • Алк. %: 13.5
29,90 лв.
19,00 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Gaggion IGT
Gaggion IGT
2013

Contra Soarda

Любовта към виното и земята водят семейство Готарди напред към създаването на винарна през 2002 година. Contra Soarda, което в превод означава ""селце на хълма"", отглежда лозя и маслинови дървета, използвайки биологични методи на земеделие. Лозовите масиви с площ от 12 ха се намират в непосредствена близост до град Басано дел Грапа, а живописните планини благоприятстват отсъствието на големи амплитуди между дневните и нощните температури. За уникалните характеристики на вината, произведени от Contra Soarda допринасят и вулканичните почви, на които са засадени лозите. Самите вина се отличават с хармония, елегантност и чистота във вкуса и аромата.

Мария Стоева
Интересно италиянско вино от позабравения местен за Северна Италия сорт Marzemino Nero. Винифицирано е от малка винарна. Търсейки тероарната идентичност, това вино разкрива комплексен плодов аромат на касис, боровинки и подправки с ефирна танинова структура и пикантност.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.