BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Guesser White
Guesser White

Guesser White

Paxton
2017 е фантастична година за винопроизводство в McLaren Vale - гроздето успява да достигне рано пълната си зрялост. Гроздоберът се извършва през нощта, когато киселините и захарите са в равновесие и за да се запази изразеният плодов профил. Австралийска Биодинамична Винарна на Годината - Berlin International Wine Competition 2017
  • 750 мл
  • 2017
  • Алк. %: 12.5
21,90 лв.
В наличност

Остават само 5 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Guesser White
Guesser White
2017

Paxton

Paxton е семейна винарна в най-известния винарски район на южна Австралия, McLaren Vale. През 1979 я основава David Paxton - един от най-уважаваните винопроизводители в Австралия - репутация, изграждана над 30 години. И двамата му сина, по настоящем работят в имението, единият сред лозите, а другият, в избата. През 2000 г. семейството пуска първото си вино под марка PAXTON: 1998 Paxton Shiraz. Днес произвеждат още Pinot Gris, Chardonnay, Rose, Tempranillo, AAA (смес от Shiraz и Grenache) MV Shiraz, ферма Quandong Shiraz, Jones Block Shiraz, "The Vale" Cabernet, Guesser Cabernet Shiraz и водещото вино Paxton EJ Shiraz, което се прави от парцел с над 120 годишни лози. Портфолиото на Paxton представлява една колекция от вина, демонстриращи отличното качество на гроздето в област McLaren Vale, което разкрива характера на сортовете и разнообразиерто на природата. Във избата политиката е на минимално вмешателство, което запазва интегритета на плода от лозето до бутилката.

Николета Дикова
Пакстон е една от водещите биодинамични изби в Австралия. Запознайте се с тяхното кюве The Guesser, купаж от три сорта Совиньон Блан, Шардоне и Пино Гри. Реколта 2017 се очертава като много добра за района на Макларън Вейл, свежият, плодов стил на това вино, лежерно и easy going типично по австралийски ще е чудесна компания за вашите летни вечери.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Да
Австралийска Биодинамична Винарна на Годината - Berlin International Wine Competition 2017


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.