BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chardonnay Russian River Valley
Chardonnay Russian River Valley

Chardonnay Russian River Valley

Hartford Family Winery
Гроздето, използвано за производство на това вино идва от различни малки лозови масиви, разположени по Russian River. Всеки един масив допринася за комплексност и характер във финалния бленд.
  • 750 мл
  • 2014
69,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Chardonnay Russian River Valley
Chardonnay Russian River Valley
2014

Hartford Family Winery

От 1994 година, насам, собствениците Don и Jenny Hartford са изградили репутация на семейна винарна с ниски добиви, много ръчен труд и винификация на отделни парцели с Chardonnay, Pinot Noir, както и стари лози Zinfandel. Hartford Family Winery се намира в град Forestville, на 20 километра от Тихия океан. Това е сърцето на прочутата Russian River Valley. Освен от собствени лозя, семейството използва и грозде от няколко престижни парцела в Green Valley, Carneros, Sonoma Coast и Anderson Valley. Всички те са в по-хладни микроклиматични зони спрямо съседите си. Вината на Hartford са редки. Година след година се нареждат сред най-търсените от колекционерите в Калифорния. Те са интензивни, провокиращи и изразителни както за сортовете, така и за тероарите си. Сервирани са в Белия дом многократно при чуждестранни посещения на високо ниво и други събития.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.