BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Hashtag Sauvignon Blanc
Hashtag Sauvignon Blanc

Hashtag Sauvignon Blanc

Феро 13
Хаштагът # е Совиньон Блан от региона на Венето. Винификацията му продължава между 30-40 дни. Виното отлежава върху фините утайки 3 месеца.
  • 750 мл
  • 2017
21,90 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Hashtag Sauvignon Blanc
Hashtag Sauvignon Blanc
2017

Ferro 13

Ferro 13 е необикновена, нетипична и напълно новаторска винарна. Тя обединява хора със силна страст към виното и изкуството. Алберто - космополитна личност, винаги засмян, неговата задачa е да има усмивка и на лицето на клиентите. Федерико е новатор с един недостатък - харесва Совиньон Блан в прозрачна бутилка. Марко е специалист в производството на качествени вина. Габриеле е хипстър, според когото виното се пие само в компания. И Алберто - източник на страхотна винена култура с безпогрешно небце. Както всеки един от хората зад проекта Ferro 13, така и всяко вино има собствена история, която ни потапя в италианското винено съвършенство от Севера до Юга.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.