BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chateau Grand Brun Cru Artisan Rouge Haut Medoc
Haut Medoc AOC

Chateau Grand Brun Cru Artisan Rouge Haut Medoc

Chateau Grand Brun
Cru Artisan е класификация в Бордо, която включва 44 емблематични шата. Едно от тях, Grand Brun отглежда под 5 хектара стари лозови масиви с нисък добив. Това вино отлежава в дъбови бъчви и в циментови съдове около половин година.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 12.5
24,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Haut Medoc AOC
Chateau Grand Brun Cru Artisan Rouge Haut Medoc
2015

Chateau Grand Brun

Chateau Grand Brun e фамилна изба, ситуирана на Пътя на шатата, между Pauillac, Saint Julien и Margaux, в самото сърце на Haut Médoc. Всичко започва през 1970 година, когато Jean Pierre Brun закупува 1.6 хектара. През 1988 година се създава Chateau Grand Brun, от тогава насам стартира и винопроизводството. От 2005 година получава класификация Crus Artisans Medoc. За 25 години успява да достигне 14 хектара, от които 12 са в Haut Médoc и два в Bordeaux Supérieur.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.