BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Jurancon Cuvee Monplaisir
Jurancon Cuvee Monplaisir

Jurancon Cuvee Monplaisir

Domaine de Souch
Съчетало в себе си характера на трите купажни сорта, виното има свежестта и обема на Gros Manseng, плодовите нотки на Petit Courbu, дължината и зрелите аромати на Petit Manseng. Винифицирано в бъчви, то е изключително комплексно гастрономично вино.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 13
43,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Jurancon Cuvee Monplaisir
Jurancon Cuvee Monplaisir
2016

Domaine de Souch

Domaine de Souch се намира в апелация Jurançon, известна с белите си сухи и сладки вина, в югозападна Франция, в подножието на Пиренеите, близо до град Пау. Лозята са разположени на стръмни хълмове и трудът е единствено ръчен. Това място е изложено на влиянието, и на океана, и на планината. През 1987, Yvonne Hegoburu засажда, близо, 7 хектара, групирани около имението, с Petit Manseng (70%), Gros Manseng (20%) и Petit Courbu (10%). Първото вино, което бутилира печели златен медал на изложение в Париж през 1990 година. Една от тайните на вината от апелация Jurançon са топлите ветрове, духащи от Испания наесен. Те естествено намаляват влагата в зърното, правейки узряването малко по-бавно, но много интензивно. Domaine de Souch, вече, се радва на солидна репутация сред най-добрите в апелацията си. Намерете филмът “Mondovino” на Jonathan Nossiter. Yvonne Hegoburu участва в него. Сипете си чаша Jurançon Sec и се почуствайте winique!

Благой Кузмански
Jurançon е малко познат регион в югозападната част на Франция, в склоновете на Пиренеите. Cuvée Monplaisir е бленд от местните бели сортове: Пти Мансенг и Гро Мансенг. Domaine de Souch е определено сред най-добрите производители в областта и имайки предвид ограниченото количество, което имаме е чадължително “четиво”.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.