BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Капатово бяло
Капатово бяло

Капатово бяло

Капатово
Лозовите масиви на Капатово са част от семейно имение в полите на Пирин, в близост до Мелник. Този купаж от Совиньон Блан, Шардоне и Вионие чудесно съчетава силните черти на всеки един от сортовете. Вионие допринася за плодовия и цветист аромат на виното, нещо присъщо за този сорт, когато е отглеждан при топъл климат. Приятелско и приятно вино с подчертана структура и красив финал.
  • 750 мл
  • 2017
19,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Капатово бяло
Капатово бяло
2017

Капатово

Уважението към природата и нейните дарове е това, което обединява екипа на градини и лозя „Капатово“. Създаването на стопанството започна със закупуването на първите земи през 1997 г., за да достигне 1200 декара през 2010 г. Изминалите години помагат да се натрупа безценен опит и познания за особеностите на местния климат, за природните предизвикателства, които застават пред земеделския производител. Така се стига до „нашата рецепта“ за земеделие – инвестиции и човешка грижа. Трайните насаждения са изцяло подсигурени с капково напояване, влагат се средства в селскостопанска техника, хладилни камери, опаковачно-сортировачна база, търговска база. Стопанството в семейното имение се развива, следвайки най-важните приоритети - грижата към земята и лозовите насаждения, очакванията и потребностите на клиентите.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.