BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Зинфандел Винтнърс Ризърв, Кендъл Джаксън
Vintner's Reserve Zinfandel

Зинфандел Винтнърс Ризърв, Кендъл Джаксън

Кендъл Джаксън
Страхотно съчетание между Зинфандел, отглеждан в Mendocino County и Sonoma County. Почвите са скалисти и вулканични, които принуждават лозите да се "борят" за хранителни вещества, а това придава на гроздето и виното концентриран плодов характер.
  • 750 мл
  • 2015
35,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Vintner's Reserve Zinfandel
Зинфандел Винтнърс Ризърв, Кендъл Д
2015

Kendall-Jackson

Виното, с което Kendall-Jackson правят пробив на пазара е Vintner's Reserve Chardonnay, което повече от 25 години, вече, е номер едно Chardonnay в САЩ. Гроздето идва от лозя в цяла Калифорния. Много привлекателно за американското небце, заради неговата сладост, то привлича американците в света на виното. Днес, Vintner's Reserve Chardonnay е по-сериозно, по-сухо и 100% Chardonnay. Kendall-Jackson разполагат с над 5000 хектара лози в различни винарни по планини и хълмове, по хладното крайбрежие на Калифорния. Отглеждането на лози по високите места е предизвикателство, и за лозаря, и за лозите, но гроздето, което идва от тези места носи по-богат и интензивен характер и вкусове. Всяка винарна в портфолиото на семейството се управлява независимо, със своя собствена философия.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.