BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Cos d'Estournel Saint-Estephe
Cos D Estournel 2011

Cos d'Estournel Saint-Estephe

Chateau Cos d'Estournel
Виното предлага рубинено лилав цвят. Разкрива жива киселинност и осезаеми, но меки танини. Вкусът и ароматът са много комплексни, потенциалът за отлежаване е изключително голям.
  • 750 мл
  • 2011
  • Алк. %: 14.5
349,00 лв.
В наличност

Остават само 6 броя!

Безплатна оставка до 2 работни дни.

Безплатна оставка до 2 работни дни.

Cos D Estournel 2011
Cos d'Estournel Saint-Estephe
2011

Chateau Cos d'Estournel

Chateau Cos d’Estournel е сред елитната гилдия на производителите в Медок. Вината им са богати, чувствени, рафинирани, елегантни и стареят прекрасно. Избите са уникални, както за Бордо, така и за света. Те оперират изцяло на принципа на гравитацията, което прави процеса нежен и внимателен към зърната. Това подобрява чистотата на виното и му позволява да разкрие специалния си тероар. Cos, в превод от старогасконски, означава хълм от дребен чакъл, който е често срещан в района. Тук обаче тя е със значително повече чакъл отколкото глина в сравнение с всички съседни лозови масиви. Накрая, но не на последно място, архитектурата на Chateau Cos d’Estournel е точно толкова впечатляваща, колкото и неговите вина. Пътуванията до Индия инспирират Louis Gaspard d’Estournel за уникалния дизайн. Той основава имението през 1811 и му дава своето име, което то носи и до днес.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
92
92


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.