BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Cos d'Estournel Saint Estephe
Cos D Estournel 2009

Cos d'Estournel Saint Estephe

Chateau Cos d'Estournel
Впечатляващо червено вино с апелация Saint-Estèphe и няколко награди за отличие. Робърт Паркър оценява виното с 100/100 точки. Това е напитка, която не може да остави хората безразлични. Структурата е пълна и многопластова, а финалът е сублимен.
  • 750 мл
  • 2009
  • Алк. %: 13.5
990,00 лв.
В наличност

Остават само 6 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Cos D Estournel 2009
Cos d'Estournel Saint Estephe
2009

Chateau Cos d'Estournel

Новата изба Cos d'Estournel е плод на дълги години съвместни размисли от техническия екип и архитекта Жан-Мишел Вилмоте. Резултатът е проект, който е уникален за Бордо и за останалата част от света. Изба, която използва изцяло гравитацията. Основната цел е максимално да се щади изходната суровина, а от там и качеството на произведеното вино да бъде по-високо.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
95
95


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.