BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Cos d'Estournel Saint Estephe
Estournel 2005

Cos d'Estournel Saint Estephe

Chateau Cos d'Estournel
Вино, генериращо големи емоции и разкриващо изключителна хармония. Танините са изненадващо сладки и добре интегрирани. Притежава комплексен аромат и потенциал за отлежаване. Финалът е с добра дължина, а структурата е плътна и многопластова.
  • 750 мл
  • 2005
  • Алк. %: 13.5
690,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Estournel 2005
Cos d'Estournel Saint Estephe
2005

Chateau Cos d'Estournel

Новата изба Cos d'Estournel е плод на дълги години съвместни размисли от техническия екип и архитекта Жан-Мишел Вилмоте. Резултатът е проект, който е уникален за Бордо и за останалата част от света. Изба, която използва изцяло гравитацията. Основната цел е максимално да се щади изходната суровина, а от там и качеството на произведеното вино да бъде по-високо.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
95
95


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.