BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Krug Frizzante Edition
Krug Frizzante Edition

Krug Frizzante Edition

Крюг
Нежна и фина газировка с мек и пикантен послевкус. Произведено от старателно подбрано грозде от сорта Пино Ноар. Винификацията се провежда в съдове от неръждаема стомана и виното не е отлежавало, за да се запази и изпъкне свежестта му.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 11.5
27,90 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Krug Frizzante Edition
Krug Frizzante Edition
2016

Krug

Joseph Krug е роден през 1800 в Майнц. Израства в сърцето на винарския район Мозел. По-късно, работейки като търговски пътник попада в Париж, където среща Hippolyte de Vivès, известен търговец на вино от Рейм и с негова помощ основава през 1843 House of Krug & Compagnie. Най-после, успява да се посвети на мечтата си - да прави отлично Шампанско всяка година, независимо от капризите на климата. Неговото убеждение е, че отлично Шампанско трябва да се прави от отлични вина, всяко, от отделно лозе, където тероарът е от решаващо значение. За целта, създава резерв от вина, който скоро достига над 150. Следвайки безпогрешния си вкус, от тях той създава своето Champagne No.1. Krug Grande Cuvée - елегантно, богато и уникално изживаване - истинска революция. Това продължава, вече шест поколения - просто Winique!

Мария Стоева

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.