BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Пино Ноар Монтерей
Pinot Noir Monterey

Пино Ноар Монтерей

Ла Крема
Елгантен Пино Ноар от Монтерей, който по време на винификацията прекарва 9 месеца в дъбови бъчви.
  • 750 мл
  • 2016
44,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Pinot Noir Monterey
Пино Ноар Монтерей
2016

La Crema

La Crema е основана през 1979 година, в района на Russian River Valley, в Sonoma County, много преди той да се утвърди като един от най-важните в Калифорния за сортовете Pinot Noir и Chardonnay. През 1993 година, Jess Jackson купува винарната и започва процес по повишаване на качеството и репутацията на нейните вина. La Crema разширява лозята си не само в Russian River Valley, но и по крайбрежието в Sonoma, Green Valley, Fort Ross-Seaview, Mendocino, Carneros и Monterey. С реколтата от 2012 година винарната включва Pinot Noir от известния район Willamette в щата Орегон. Обединяващ фактор за всички лозя на La Crema са техния хладен и ветровит климт и морски почви. Избата е известна и с производството на едно от най-добрите Pinot Gris в щата. Гроздето се бере ръчно, а техниките на винопроизводство са предимно традиционни, за да гарантират, че вината са вярно отражение на сорта и тероара. Chardonnay и Pinot Noir на La Crema са изражение на сорта и отражение на хладния си произход.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.