BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Lamole Chianti Classico
Lamole Chianti Classico

Lamole Chianti Classico

I Fabbri
Ръчно набрано Санджовезе, в началото на месец октомври. Винифицирано по традиционен и типичен стил, отлично за ежедневна консумация, както казва създателката му Susanna Grassi. Меки танини и деликатна структура, правят виното неустоимо.
  • 750 мл
  • 2016
32,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Lamole Chianti Classico
Lamole Chianti Classico
2016

I Fabbri

По красивите хълмове на Lamole в Chianti Classico, от XVII век, семейство Grassi развива лозарство върху един и същи парцел земя. Сестрите Susanna и Maddalena, поемат управлението на имотите през 2000 година, създавайки Agricola i Fabbri (земеделие и ковачница, каквато също е притежавало семейството). Те произвеждат превъзходно качество червени вина от 9 хектара лозя, класифицирани DOCG. Разположени са на южен склон и започват от надморска височина 450 метра и достигат до 680 метра. Най-старият парцел е засаден през 1984 година. Почвите са бедни и песъчливи, корените навлизат дълбоко в търсене на хранителни вещества. През деня температурите са високи, но нощите са прохладни. За района е типичен и постоянен лек вятър. Тероарът и традиционните техники за правене на вино са високо ценени във винарната. Това са елегантни и деликатни вина, които притежават отлична свежест, и представят уникалните характеристики на района на Lamole.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.