BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Грюнер Велтлинер "Шафлерберг"
Schafflerberg Gruner Veltliner

Грюнер Велтлинер "Шафлерберг"

Вайнгут Лет
Schafflerberg е местност с най-голяма елевация от всички други лозя във Fels. Там класическият сух Грюнер Велтлинер успява да разкрие качествата си и да се представи в най-добра форма. Ферментацията е с диви дрожди и за кратко се извършва "sur lie".
  • 750 мл
  • 2017
  • Алк. %: 12.5
31,90 лв.
В наличност

Остават само 8 броя!

Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Schafflerberg Gruner Veltliner
Грюнер Велтлинер "Шафлерберг"
2017

Wеingut Leth

Franz и Barbara Leth създават Weingut Leth в началото на 60те години, в селцето Fels am Wagram. Лозята са разположени в долината Wagram по поречието на Дунав, с южно изложение и върху характерния тип почва за региона - льос. Половината от общо 42 хектара са засадени с Gruner Veltliner - местен сорт, който произлиза и основно се отглежда в района. Реколтата се прибира на ръка и се полагат много усилия за правилното подрязване и подредба на лозите. Използват се метални съдове с контрол на температурата за ферментация. Червеното вино отлежава във френски бъчви между 18 и 24 месеца. Weingut Leth разполага с богата листа от вина - като се започне със станалите емблематични бели от сортовете Grüner Veltliner, Roter Veltliner, Riesling и червени от Zweigelt и Pinot Noir и се стигне до едно пенливо и едно сладко вино, правено с помощтта на благородната плесен ботритис.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.