BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Lyrarakis Assyrtiko Voila White
Assyrtiko Voila White

Lyrarakis Assyrtiko Voila White

Lyrarakis
Гроздето за това вино се намира в област Voila, Сития. За да се запази свежестта на сорта, винификацията се провежда в съдове от неръждаема стомана. Това вино впечатлява със своята минералност, носеща спомен за Средиземно море заобикалящо о.Крит. Най- добро Гръцко Бяло Вино, Съдийска Селекция - Prowein
  • 750 мл
  • 2017
25,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Assyrtiko Voila White
Lyrarakis Assyrtiko Voila White
2017

Lyrarakis

Lyrarakis е семейна винарска изба, която произвежда висококачествени вина от 1966 г. със силен акцент върху редки местни критски сортове и произвежда единични сортове вина. Винарната се намира южно от столицата Крит – Ираклио, гроздето се отглежда на 550 м надморска височина, заобиколено от идиличната обстановка на лозята и планините Ласити. На собствениците на винарната се приписва възраждането на два древни критски сорта, Дафни и Плито, както и приносът за третото „лозарско съкровище“ – сортът Мелисаки, който също се отглежда в техните лозя.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
Да
Най- добро Гръцко Бяло Вино, Съдийска Селекция - Prowein


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.