BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Orange Dimyat
Ориндж Димят

Orange Dimyat

изба Марян
Доста добър резултат от експериментаторския дух на технолозите. Плътно и мощно представяне на сорта Димят, с елегантен сух финал.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 13
22,50 лв.
17,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Ориндж Димят
Orange Dimyat
2016

изба Марян

Винарна Марян е малка семейна изба, която е създадена през 2010 година в едноименното село в Еленския балкан. Технологичното оборудване е поръчано специално за изба Марян, за да отговаря изцяло на изискванията им за винопроизводство. Идеята и мисията на собствениците е да бъдат създавани висококачествени лимитирани серии вина от най-доброто грозде в лозя под контрола на Марян. А имената на самите вина са избрани специално, за да запечатат моменти от историята на Второто Българско Царство.

Мария Стоева
За ценителите на специалните вина предлагам да насочат вниманието си към една нетипична изява на българския сорт Димят, който е ферментирал с твърдите части (бяло грозде, винифицирано по тегнология за червено). Пикантност и комплекстност се разкриват в този иначе не толкова експресивен сорт.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.