BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Chablis Grand Cru
Chablis grand Millet

Chablis Grand Cru

Domaine Millet
Лозята, от които е произведено виното са на възраст между 40 и 65 години. Вината белязани като Grand Cru се считат за най-добрите за Шабли. Масивите са разположени на десния бряг на река Серен и виното е отражение на тероара си.
  • 750 мл
  • 2016
129,00 лв.
В наличност

Остават само 3 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Chablis grand Millet
Chablis Grand Cru
2016

Domaine Millet

Philippe Millet, основава Domaine Millet в началото на 80-те години, зaщото част от земите, на които е отглеждал зърнени култури се оказали в апелация Petit Chablis AOC. Засажда 9 хектара с Petit Chablis и продължава да купува имоти в апелация Chablis 1er Cru Vaucoupin AOC. Той решава да не се ограничи, само, с производството на добро грозде, а ще винифицира, бутилира и продава. Domaine Millet е на 2 часа път с кола от Париж, между Bourges и Nevers, по протежението на река Лоара, недалеч от Sancerre, в очарователнто село Bué. Имотът, който сега е в ръцете на двамата синове на Philippe, е 21 хектара, засадени със Sauvignon (75%) и Pinot Noir (25%). Желанието им да култивират най-добрите лозя и да произвеждат най-доброто грозде, за да предложат вина с фини аромати, които са елегантни и отразяват тероара на прочутото Chablis, кара двамата братя да стават за работа, всеки ден.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.