BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Лоран Кабаре, Минервоа "Сен Марселан"
Saint Marcellin Minervois

Лоран Кабаре, Минервоа "Сен Марселан"

Лоран Кабаре
Апелация Minervois е една от най-големите в региона на Languedoc Roussillon - около 5 000 ха. Тук е представен един прекрасен бленд от сира и гренаш. Виното е отлежавало в дъбови бъчви и притежава типичен и запомнящ се аромат и вкус.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 13
29,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Saint Marcellin Minervois
Лоран Кабаре, Минервоа "Сен Марсе
2014

Lauran Cabaret

Languedoc е район в южна Франция с над 2000 години история в производството на вино. В днешни дни е най-големия масив, засаден с лози, в света. За сравнение, годишно там се прави вино с обем надвишаващ този на Bordeaux, Австралия, Южна Африка и Чили, взети заедно Lauran Cabaret е един от най-значимите производители в Minervois, Languedoc. Лозите се отглеждат по органични и биодинамични методи. През последните двайсет години количеството отстъпва на качеството. В момента Лангедок се смята за един от най-интересните и бързо развиващи се райони. В избата на Lauran Cabaret се използват различни методи на винификация, което прави гамата много широка: от млади и плодови, през отлежали в дъб и плътни, до вина с голям потенцал за стареене.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.