BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Минутоло Пулия
Minutolo IGT Valle d'Iitria Passaturi

Минутоло Пулия

Тере Карсике
Минутоло е ароматен сорт, който се култивира в Пулия още от 1200г. Виното ни изпраща на пътешествие във времето, за да уловим дъха на историческите лозя.
  • 750 мл
  • 2018
  • Алк. %: 12.5
21,90 лв.
Неналичен
Това вино не е налично в момента.

Това вино не е налично в момента.

Minutolo IGT Valle d'Iitria Passaturi
Минутоло Пулия
2018

Terre Carsiche

Виненото пътешествие на Terre Carsiche започва още през 1939 година. Семейството е родено в Кастелана Гроте, югоизточно от град Бари, и е дълбоко свързано с региона на Пулия. Сгушена в плодородната природа с благоприятен за производство на качествени вина климат, винарната отглежда своите лозя сред карстовите почви на територията на Мургия. Постепенното обновяване през последните години, инсталирането на иновативни системи за наблюдение на гроздето и отлежаването на готовия продукт са част от стъпките, които избата предприема, за да бъде готова за бъдещи предизвикателства. Днес Terrecarsiche1939 произвежда вина със защитен географски произход (IGT) от Джоя дел Коле и долината Итрия, като набляга главно на местните за Пулия сортове.

  • Живка
    Приятно цветно, без излишна минералност, така характерна за летните вина, чудесно за консумация с млечни десерти. Любимо вино!

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.