BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Moma Bianco
Moma Bianco

Moma Bianco

Umberto Cesari
Три сорта грозде - местното Требиано, Совиньон блан и Шардоне - учавствуват в това наистина уникално вино. Тези напълно различни компонента се сливат в хармоничен бленд, за да се получи крайният резултат - едно грациозно и деликатно вино.
  • 750 мл
  • 2016
  • Алк. %: 13
24,90 лв.
16,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Moma Bianco
Moma Bianco
2016

Umberto Cesari

Историята на Umberto Cesari започва в 1960та година с 20 ха лозови масиви, разположени в сърцето на Emilia Romagna - на хълма Castel San Pietro. С тази покупка стартира авантюрата на живота му - да превърне сорта Sangiovese във велико вино, типично за неговия регион, но обичано навсякъде по света. Той е сред първите производители с фокус върху този сорт и популяризацията му на международно равнище. В днешно време хектарите вече са 175, насадени с различни сортове грозде, подбрани спрямо тероара на всеки един от шестте парцела - Podere Casetta, Parolino, Laurento, Cà Grande, Liano и Tauleto. Сърцето на производството на Umberto Cesari са фино структурирани вина от местни сортове, които преминават дълъг процес на отлежаване в 6те сгради ( botti), пригодени само и единствено за стареене на вината в различни по големина бъчви от Френски и Славонски дъб.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
87
87


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.