BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Musso Buritto IGT
Musso Buritto IGT

Musso Buritto IGT

Contra Soarda
Плътен рубинено червен цвят. Изразителни комплексни аромати на розов цвят, тъмни костилкови плодове, подправки и третични аромати. Балансиран вкус с добър обем и структура, а финалът е доста продължителен и запомнящ се.
  • 750 мл
  • 2013
  • Алк. %: 13.5
29,90 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Musso Buritto IGT
Musso Buritto IGT
2013

Contra Soarda

Любовта към виното и земята водят семейство Готарди напред към създаването на винарна през 2002 година. Contra Soarda, което в превод означава ""селце на хълма"", отглежда лозя и маслинови дървета, използвайки биологични методи на земеделие. Лозовите масиви с площ от 12 ха се намират в непосредствена близост до град Басано дел Грапа, а живописните планини благоприятстват отсъствието на големи амплитуди между дневните и нощните температури. За уникалните характеристики на вината, произведени от Contra Soarda допринасят и вулканичните почви, на които са засадени лозите. Самите вина се отличават с хармония, елегантност и чистота във вкуса и аромата.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.